IKILOMALLA Journey Weblog TrailerTämä on tarina unelmiemme seikkailusta maailman ympäri. Lähdimme elämämme isoimmalle matkalle – IKILOMALLE! Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme, annoimme kavereille lujat halaukset ja hyppäsimme Trans Siperia junaan syyskuussa 2015.

Matkamme on kuljettanut meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin ja Australian. Seuraavaksi haaveilemme Afrikan valloituksesta.

Olemme intohimoisia tarinankertojia ja matkaamme kohteisiin, jotka eivät välttämättä ole vielä tuttuja isolle yleisölle. Harjoittelemme videoiden tuottamista ja unelmoimme, että tästä voisi joskus tulla ammattimme.

Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaamme:
⭐Nettisivut: http://www.ikilomalla.fi
⭐Fb: https://www.fb.com/ikilomalla
⭐Twitter: https://twitter.com/Ikilomalla
⭐Instagram: https://instagram.com/ikilomalla/
⭐Periscope: ikilomalla

source

This Post Has 7 Comments

  1. kuvasitteko tän muuten ennen vai jälkeen teidän ikilomareissun?

  2. Moi. Tallaiset videosarjat kiinnostaa, joten aloitin katsomaan teidät videot alusta loppuun kerralla. Suorastaan ammattimaista tasoa editointi ja kaikki muu. Muuten laitoin teidän kanvan esittelyyn facebook sivuilleni. Tarkoitus on esitellä kaikki meidän ryhmän aikuistubettjat omalla facebook sivulla ja myös puuhis.fi sivulla. Uskallan hypätä matkaan oujee…..

  3. Awesome video! Truly liking your content 🙂 check out my video if you have a little time, I think we both have the same passions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu
Translate »